Algemene Vergadering op zondag 22 januari om 9:30 in 't Klokhuis, Schoolstraat 7, 9940 Evergem (Sleidinge)

 Het Bestuur wenst u een Gelukkig Nieuwjaar en een gezond en voorspoedig 2023.

 Bij deze nodigen we u uit naar de Algemene Vergadering op zondag 22 januari 2023 om 9:30 in ’t Klokhuis, Schoolstraat 7, 9940 Evergem. (Sleidinge).

Op de agenda staan volgende punten:

  1. Ringenbedeling: het betreft ringen voor Europese vogels van de eerste ringenbestelling en de ringen (voor Europese en cultuurvogels) van de tweede ringenbestelling.
  2.  Uiteenzetting door Roeland Van Wynsberghe, gespecialiseerd dierenarts in vogels, exoten, neerhofdieren en gezelschapsdieren, uit Kaprijke met als hoofdonderwerp ‘Vogelgriep’. Vorig jaar kon/mocht onze tentoonstelling niet doorgaan omwille van vogelgriep. Waarom zijn de maatregelen zo streng als er een vogelgriepuitbraak is? Alles wat u wil weten omtrent vogelgriep komt aan bod.

          Naast dit hoofdonderwerp wordt u de mogelijkheid geboden om vragen te stellen aan Roeland omtrent de meest diverse problemen welke u ondervindt met uw vogels en welke raakpunten hebben met hun gezondheid. Dit is een geschikte gelegenheid om dit te doen en              om  informatie te delen met uw collega’s vogelliefhebbers.

      3. Ten voordele van de vereniging houden we een (snel)tombola met waardevolle prijzen (*). Bestuursleden zullen tijdens de pauze u de mogelijkheid bieden om loten aan te schaffen.

Graag herinneren we u er aan dat de Sint-Joris Vogelvrienden Sleidinge werd opgericht in februari 1953. Dit jaar bestaat de vereniging dus 70 jaar. Op 5 maart e.k. staan we even stil bij deze gebeurtenis. Hou alvast zondagvoormiddag 5 maart vrij in uw agenda. Nadere berichtgeving daaromtrent zal u binnenkort bereiken.

We hopen alvast u op 22 januari e.k. te mogen begroeten.

Uw aanwezigheid is een aanmoediging voor het Bestuur met het oog op toekomstige activiteiten.

Het Bestuur